All about Vanja in KOKO naravna kozmetika

24. april, 2019
Urban

Vanja je certificirana make-up artistka in piše ter objavlja prispevke o lepotnih izdelkih, za katere pravi da so njena strast na njenem blogu https://www.allaboutvanja.si/

Čudovit dizajn, kakovostne sestavine, kozje mleko, ljubezen do naravne kozmetike in fantastična ideja, vse to je KOKO.

"Zagotovo si v zadnjem času zasledila KOKO izdelke, ki so očarali mnoge lepotne navdušenke. Tudi sama sem jih že omenjala na družbenih omrežjih in čistilni tonik se je znašel med mesečnimi favoriti. Na blogu vedno rada podprem slovenske ustvarjalce, ki me s svojim opisom izdelkov pritegnejo že na prvi pogled. Tudi njihova zgodba je čudovita, tako kot sama izdelka, ki sem ju testirala v zadnjih štirih tednih."

Kaj moreš vedeti o KOKO naravni kozmetiki?

1. ponosna lastnica certifikata "naravna kozmetika z BIO sestavinami" inštituta Kon-certizdelki
2. ne vsebujejo sintetičnih barvil in dišav, silikonov in njihovih derivatov, parafina in drugih naftnih derivatov ter gensko spremenjenih organizmov.
3. uporabljajo se 100% naravne sestavine in do 22% surovin s certificiranim biološkim poreklom (delež ekoloških sestavin je označen na vsakemu izdelku posebej)
4. embalaža je brezzračna in preprečuje stik izdelka z rokami ter kisikom, primerna je za recikliranje

Testirala sem...

Splash of fresh čistilni tonik, ki me je navdušil! Ne vsebuje alkohola ali parfuma, ne draži oči in kože, ampak jo še dodatno nežno očisti in navlaži. Mlečna kislina pomaga vezati in zadržati vodo v povrhnjici, medtem ko BIO hidrolat melise deluje protivnetno in kožo osveži. Tonik nanesem po končanem čiščenju obraza z vatno blazinico, saj pomaga ohranjati pH kože. Všeč mi je, ker ima zelo prijeten vonj in je namenjen vsem tipom kože. Nanesem ga tudi po vratu, da z njim odstranim še kakšno manjšo nečistočo.

Madam Chamomille kremo za občutljivo kožo, ki se kljub svoji bolj tekoči teksturi hitro vpije in za seboj ne pusti mastnega občutka. Krema je izredno nežna, lahka in vlažilna, nisem opazila, da bi mi mašila pore, kar je ogromen plus. Vonj je nevtralen in mi je všeč, ker ni preveč intenziven. Vsebuje kozje mleko, BIO hidrat kamilice in melise, ki delujeta blagodejno na vneto kožo, BIO konopljino olje, ki kožo navlaži in nahrani ter regulira izločanje sebuma, ter provitamin B5, ki pospešuje proces celjenja ran. Kremo dobiš v brezzračni embalaži, ki poskrbi, da zraven ne pridejo mikroorganizmi in kisik, ki bi lahko vplivali na kvaliteto izdelka tekom uporabe.

V času testiranja je bila moja koža res lepa in navlažena, nisem opazila nobenih večjih nepravilnosti, saj sta mi izdelka popolnoma ustrezala.

Certificirana KOKO kozmetika me je navdušila s svojo zgodbo, sestavinami - uporabo kozjega mleka in konopljinega olja, ki prevladujeta v vseh izdelkih, čudovito podobo in predvsem učinkovitimi izdelki. Krema in tonik bosta brez dvoma ostala še naprej del moje nege obraza, ker sta se odlično odrezala.

Celotno objavo pa lahko preberete na https://www.allaboutvanja.si/2019/04/koko-naravna-slovenska-kozmetika.html.

hello world!